Werkstress en burnout

Stress gerelateerde klachten zijn beroepsziekte nummer 1. Veel mensen hebben daar last van. Er wordt ook veel van mensen en organisaties gevraagd, het werk verandert en organisaties veranderen. En we moeten steeds langer geïnspireerd aan het werk blijven. Dit kan veel stress veroorzaken waardoor mensen uit balans raken en hun plezier in het werk afneemt. Bij een juiste aanpak is het tij te keren omdat je kunt leren op een gezonde wijze met deze werkstress om te gaan.

Misschien ervaar je veel stress omdat de werkdruk steeds hoger wordt, de sfeer negatief geworden is, de zoveelste reorganisatie aangekondigd wordt, het Nieuwe Werken geïntroduceerd wordt, je in een conflict dreigt te raken, de balans werk en privé niet meer klopt. Vooral als je het gevoel hebt de regie over oplossingen kwijt te raken dan is het zaak om in actie te komen.

Het coachtraject 

In een kort coachtraject van 6 gesprekken wordt je geholpen om zaken op een rij te zetten, keuzes te maken en acties in gang te zetten om vanuit eigen kracht weer plezier in je werk te krijgen. Wanneer je daadwerkelijk ziek bent geworden begeleid ik je terug naar je werk.