Werkwijze

Vooraf is er een gratis kennismakingsgesprek bij mij aan de keukentafel, bij het bedrijf of op een locatie van het coachhuis bij jou in de buurt. Met een kop koffie of thee bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Ieder coachtraject is inhoudelijk anders, ieder mens heeft iets anders nodig om zijn of haar doel te bereiken. Daarin zit ook de kracht van mijn coachtrajecten.  We kijken naar jouw persoonlijke situatie en gaan daar als volgt mee aan de slag via de volgende stappen:

Hoe gaan we van start?

We starten met het goed kijken naar jouw persoonlijke situatie. Wat staat er in de weg om met plezier je werk te doen. Welke stressfactoren kom je tegen en hoe ga jij daarmee om.

Vervolg

Vervolgens maken we een plan van aanpak, wat gaat jou helpen om minder stress te ervaren en meer plezier in je werk te krijgen. Dit plan van aanpak stemmen we indien nodig ook met de werkgever af. Uiteraard altijd alleen in overleg met jou.

We gaan concreet aan de slag met opdrachten en oefeningen die je gaan helpen.  Deze zijn concreet en praktisch, gebaseerd op onderzochte methoden. Wat kun je in je werk aanpassen en hoe kun je jouw gedrag veranderen in de wijze waarop je met stress in je werk omgaat.

Ten slotte

Bij afsluiting maken we een preventie- en signaleringsplan om te zorgen dat je ook voor de toekomst zelf kunt sturen om duurzaam met plezier aan het werk te blijven.

Wanneer je in de ziektewet zit help ik je ook bij de re-integratie wanneer je daaraan toe bent.  Dat bepaal je in samenspraak met de bedrijfsarts en je werkgever.