Uw coach: Caroline Cartigny

Na mijn studie andragogische wetenschappen 25 jaar geleden heb ik jarenlang als projectleider preventie gewerkt. Het doel van onze projecten was te voorkomen dat mensen problemen ontwikkelde. Daar lag mijn passie, altijd bezig om mensen sterker te maken in de omgang met problemen. Mijn vervolgstap lag erin om me te specialiseren op het terrein van arbeid en gezondheid. Ik heb een master stressmanagement en re-integratie gevolgd en ben gaan werken bij een  Centrum voor werk & psyche in het oosten van het land. Dat doe ik nog steeds naast het ondernemen in mijn eigen bedrijf. Ik coach en train daar nu meer dan 12 jaar mensen uit verschillende branches en op verschillende niveaus in de organisatie op het terrein van stressmanagement en re-integratie. Ook heb ik me verder verdiept in de begeleiding bij conflicten op de werkvloer door het volgen van een mediation opleiding.

Mijn passie

Ik vind het super belangrijk dat mensen vanuit kracht en met plezier hun werk kunnen doen. We besteden veel tijd aan ons werk, dus zorg dat je daarvan geniet. Teveel mensen vallen uit vanwege stress, burn-out of andere problemen. Ik wil graag een bijdrage leveren om dit te stoppen, daarom begeleid ik werknemers in wat er nodig is om (weer) fluitend naar het werk te blijven gaan. Werkgevers adviseer ik hoe zij een werkomgeving kunnen creëren waar werknemers het naar hun zin hebben. Zodat niet alleen ieders persoonlijke doelstellingen maar ook de organisatiedoelstellingen gehaald kunnen worden. Ik geniet er van als het lukt om dit te realiseren.

Genieten van heerlijk eten

Daarnaast geniet ik van het bereiden van lekkere en gezonde gerechten. Ik heb deze passie dan ook ingebouwd in mijn bedrijf door bijvoorbeeld het organiseren van inspiratielunches.

  • Naam: Caroline Cartigny
  • Beroep: Stressmanagement deskundige
  • Email: info@vigore.nl
  • Mobiel: 06 – 49 76 69 79